Erzsébet tábor pillanatai 2023.

Erzsébet tábor pillanatai 2023.

Tartalmas, érdekes programokon vehetnek részt tanulóink az Erzsébet tábor keretében június 26-tól június 30-ig. Sok élményben volt részük a gyerekeknek: önismereti játékok, közösségépítés, egészségtudatos életmóddal kapcsolatos játékos feladatok, kézműves foglalkozások, hagyományőrzés, sportprogramok…

Nagy sikere volt a kerékpártúrának. Az úticél Sárszentlőrinc volt, ahol megtekintették Oláh Erika és Eisenmayer Jenő tűzzománc műhelyét.

Erika és Jenő bemutatták mestérségük csínját-bínját.

Oláh Erika 1989 óta foglalkozik tűzzománccal. 1990 óta különböző szakmai zsűrik minősítik alkotásait. 1991 óta állít ki rendszeresen. Több közös és egyéni kiállítás van mögötte. Képei megtalálhatók külföldön és itthon, magángyűjteményekben és közintézményekben egyaránt.

Eisenmayer Jenő 30 éve ötvös-ékszerészként tevékenykedik. Ékszerészként foglalkozik divatékszerek készítésével, a szecesszió és különböző korok ékszereinek újraalkotásával és az aranyműves szakma minden ágával. Ötvösként pedig foglalkozik történelmi fegyverek, kardok, honfoglalás kori tarsolylemezek, ékszerek vereteinek domborításával, cizellálásával.

Az alkotó házaspárt a közös gondolkodás, az együtt dolgozás hozta össze.

Erika és Jenő Sárszentlőrincen egy nyitott műhely galériát alakítottak ki, amely minden kedves érdeklődő számára látogatható.

A tábor utolsó napján kirándultunk Zengővárkonyra, megtekintettük a Míves Tojásház kiállítását, majd óbányai túrával zártuk a tábort.

Könyvjelző Közvetlen hivatkozás.

Hozzászólások lezárva.